Jeg ønsker å delta

Vårt mål er å få med ulike grupper fra organisasjoner ukentlig ut på tur. Fokuset vårt er integrering, og målgruppen vår er ungdom mellom 12-25 år. Vi kommer til å seile i båter som er fra 30 fot eller større og det vil alltid være en ansvarlig som har seileerfaring ombord i båten. Det er ingen krav til alder, svømmeerfaring eller noe spesielt utstyr. “Kom som du er” er utgangsgpunktet for alle deltakere som vil være med.

Hvis du kjenner en organisasjon som kunne benytte seg av tilbudet, ikke nøl med å ta kontakt. Del også gjerne hjemmesiden vår med mennesker/ grupper som kan være interessert.  

Vi ønsker å ta med din organisasjon eller andre grupper du mener passer til dette prosjektet ut på seiltur. Vindskift er avhengig av at folk melder seg på og vi vil først og fremst takke deg for at du viser interesse.  Dersom det er noe du lurer på, skriv det i kommentarfeltet eller ring så skal vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Det er turer både i Oslo (KNS, Bygdøy) og turer i Østfold (Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og Son), og vi ønsker da å ta med ungdomsorganisasjoner som er knyttet til de lokale stedene så godt vi kan. Så bare å vise sin interresse i påmeldingsskjema så finner vi en dato og tur som kan passe akkurat din organisasjon.

Dato for turene er faste, og terminlisten for Oslo, Østfold og Hamar finner du på nettsiden. Vi prøver å gi alle organisasjoner som ønsker å være med tilbud om tur, så godt vi kan.

Alle ungdom som er med vil få middag servert før vi seiler (som oftest pasta/pesto) og noe å drikke. Turene er alltid etter skoletid mellom 17-20 i hverdagene (som oftest på torsdager) og mellom 13-16 på lørdagsturene.


Meld din organisasjon på

Din melding (skriv gjerne inn navn på organisasjonen du er fra)
Takk for at du vil bidra, vi tar kontakt!
Oops! Et eller annet gikk feil!