Støtt oss

Næringslivsstøtte

Det er næringslivet og stiftelser som skal ha en stor takk for at Vindskift har kunnet skape seilopplevelser for ungdom og familier i Oslo og andre byer. Uten deres støtte hadde ikke Vindskift eksistert, og vi setter veldig stor pris på tilliten alle våre sponsorer og støttespillere gir oss. Har din stiftelse eller bedrift lyst til å være bidragsytere?

Privat støtte

Som privatperson kan du også støtte Vindskift. Du bestemmer selv hvor mye du vil støtte, og du skal vite at alle bidrag - uansett sum, vil bli satt stor pris på.

Våre frivillige

Vi har alltid et stort behov for frivillig hjelp hos oss. Du vil ta del i et herlig fellesskap som alle har til felles at man ønsker å bidra med det man kan, og at man har en sterk følelse av sosialt engasjement. Oppover årene har det blitt samlet en sterk gjeng med frivillige, som har oppbygget et veldig hyggelig samhold og kontakt med hverandre og deltakerne. Ta kontakt med oss!
Meld deg på her!

NÆRINGSLIVSSTØTTE OG STIFTELSER:

Vi gjør mye spennende sammen med næringslivet og stiftelser. Vi trenger næringslivet og støtte fra stiftelser fordi den største delen av finansieringen av våre prosjekter kommer fra engasjerte næringslivsledere og stiftelser. Vi har mange spennende muligheter hvor vi kan dra nytte av hverandre, dersom du og din bedrift har lyst til å dele vårt engasjement ut over det å støtte oss med midler. Vi tar gjerne en prat, og eventuelt kommer en tur innom for en hyggelig prat. Alle som støtter oss får logoen sin på vår nettside.
Interessert? Ta kontakt med oss!
Alle bedrifter og stiftelser som er med å støtter oss med over 10.000,- i løpet av et år får vårt eksklusive Vindskift støttediplom som man kan henge opp på veggen. Det er det synlige beviset på at din bedrift eller stiftelse har valgt å støtte ungdom og familier med positive seilopplevelser arrangert av Vindskift.
Se alle våre sponsorer og samarbeidspartnere ved å trykke her!

privat STØTTE:

Som privatperson kan du velge selv hva pengene du gir skal bli benyttet til. Om du vil støtte mat, drikke, aktiviteter eller annet; send oss en epost med dine ønsker

Engangsbeløp via VIPPS
Støtt oss med et valgfritt engangsbeløp. Vipps ditt beløp til Vindskift sitt Vippsnummer: 573152

Engangsbeløp via bankkonto
Sett ett innskudd direkte til vår giver konto:
Kontonummer 6030.06.78389