​JEG ØNSKER Å HJELPE VINDSKIFT SOM FRVILLIG

Vi ønsker å ta med så mange som mulig, som ellers ikke ville hatt mulighet, ut på seiltur. For å realisere dette trenger vi alltid flere fine frivillige som ønsker å hjelpe til med Vindskift sitt tilbud, som er et gratis opplegg med seilopplevelser i trygge omgivelser. Ta kontakt, så hører du fra oss.

Målet er å få med ungdom ut på tur en gang i uken. Se på terminlisten på denne siden for turene man kan melde seg på som frivillig i Oslo og Østfold området.

Turene på hverdager er etter arbeidstid fra klokken 17:00 til 20:00 slik at det skal passe for flest mulig. Lørdagsturene er fra 13:00 - 16:00. Det blir alltid servert mat før tur, i form av pastapesto.

Båt

Vi er helt avhengig av mennesker med båter og vil først og fremst takke deg for at du viser interesse for dette prosjektet.  Vi seiler med en gruppe ungdom på torsdager fra slutten av april- slutten av september, med sommerferie i mellom. Vi styrer unna røde dager og store regattaer.  Du velger selv hvor aktiv du ønsker å være og det er ingen minimumskrav, deltar du en gang vil vi være super glade.  Vi kommer til å komme med nærmere informasjon senere. Dersom det er noe du lurer på, ikke nøl med å skrive det i kommentarfeltet så skal vi komme tilbake til deg så fort vi kan.

Jeg kan seile

Vi er helt avhengig av  frivillige mennesker med seilerfaring  og med et sterkt ønske om å bidra positivt til Vindskift.  Planen er å seile med en gruppe ungdom hver torsdag fra slutten av april- slutten av september, med sommerferie i mellom. Vi styrer unna røde dager og store regattaer. Du velger selv hvor aktiv du ønsker å være og hvor mange turer du ønsker å melde deg på. Vi ønsker at alle melder seg på minst to turer per sesong. Når du registrerer deg vil du få tilsendt epost med mer informasjon om turene og link til påmelding på alle turene vi skal arrangere i år. Vi stiller ingen krav til seilerfaring, og alle som føler at de har noe å bidra med til trygge gjennomføringer av turene er hjertelig velkommen. Oppgaver som frivillig i Vindskift kan være alt fra å lage mat, koordinere ungdom, hente ut klær/ vester etc.. Listen er lang! Vi håper å høre fra deg.

Donere seiltøy

Vi ønsker at seiling skal være behagelig og gøy. ​ Alle som har vært i en seilbåt før vet hvor avhengig man er av gode klær dersom det begynner å blåse. Ungdommen vi tar med ut har ikke seiltøy. Vi hadde derfor satt stor pris om du kunne donere ditt gamle seiltøy. Vi lover at seiltøyet ditt skal få vind under vingene igjen. Dette vil ungommen sette pris på og vi vil være veldig takknemlig.