Om oss

Vindskift betyr at vi vil hjelpe andre til å oppleve spennende og nye skift i sin egen hverdag. Vi lover ikke at Vindskift kommer til å forandre det store bildet- men det er den lille forskjellen som betyr noe.

Vindskift er et prosjekt som vi har drømt om å starte i mange år.  Vi  har vært så heldige å vokse opp i et miljø der det var enkel tilgang til  vannaktiviteter. Følelsen vi får når vi er ute på havet er frihet, glede og eventyrlyst. Med Vindskift ønsker vi å dele disse følelsene, opplevelsene og samholdet med andre som ikke har opplevd dette før.

​Konseptet er forholdsvis enkelt; Vindskift tar ansvaret for å være et bindeledd mellom folk med båt/seilere og grupper som ikke har tilgang til seiling fra før av. Vi organiserer slik a de får muligheten til  en ny  og annerledes seilopplevelse i Oslofjorden.

KNS støtter oss med midler slik at dette prosjektet er mulig.

3632511

Susanne Wexels (28)

Susi

Susi har seilt i KNS siden hun var 8 år og  jobbet som instruktører i mer enn 12 år. Jobber til daglig som prosjektleder i Coupler.

Favorittrett: Pastapesto.

9895976

Ida Patel Hellum (28)

Ids

Ids har seilt i KNS siden hun var 8 år og  jobbet som instruktører i mer enn 12 år. Jobber til daglig som montessorilærer.

Favorittrett: babaganoush.

3027249

Hedda Anker Hvinden (34)

Hedda

Hedda har jobbet som windsurfing instruktør i 5 år. Om vinteren jobber Hedda som ski og snowboardinstruktør i Oslo Vinterpark.

Favorittrett: pizza.

elisabethwithsportsgear2_orig

Elisabeth Monrad Hansen (28)

Elisa

Elisa har seilt i KNS siden hun var 8 år. Hun jobber til daglig som Vice President i HR Cxense.

Favorittrett: Kebab.

Felles kontakt informasjon: vindskift@gmail.com