Auksjon med støtte til Vindskift under Grundig Ski Yachting 2024

Forrige helg var det fullt fart for under Grundig Ski Yachting 2024, en begivenhet som samlet seil- og ski-entusiaster fra både nær og fjern. Etter de spennende konkurransene i Kirkerudbakken fredag og på vannet lørdag utenfor Dronningen, samlet deltakerne seg til en velfortjent middag lørdag kveld. "Det var virkelig en feiring av seilsporten og den fantastiske atmosfæren som KNS skaper," forteller Per Kristian Ervik, sjefen for Gründig.

Men det var ikke bare seiling som sto i fokus for den helgen. Før arrangementet hadde Grundig produsert noen flotte doble vinkasser med arrangementets logo på flaskene. Etter at disse var delt ut til de heldige vinnerne på 1.-4. plass satt de igjen med én kasse. "Vi bestemte oss for å gjøre noe positivt med den overskytende kassen," sier Ervik. "Vi ønsket å støtte en organisasjon med en allerede etablert tilknytning til KNS, og det falt naturlig å velge Vindskift som vi også tidligere har støttet."

Den ekstra vinkassen ble utstilt ved bardisken, og det var Erviks 12 år gamle datter som tok initiativ til å lage plakaten som informerte gjestene om den veldedige hensikten.

Auksjonen startet beskjedent med bud på mellom 300 og 500 kroner før middagen. Men som kvelden skred frem, steg både interessen og budene betraktelig. "Det var en god stemning, og det var tydelig at alle ville være med på å støtte en god sak," sier Ervik.

Det var ikke før desserten at auksjonen ble avsluttet, og den endelige summen var intet mindre enn imponerende. "Vinneren av flaskene viste virkelig sin generøsitet ved å donere hele 7000 kroner til Vindskift," sier Ervik begeistret. "Det var en topp avslutning på en fantastisk helg."

Vinneren av auksjonen sier at det var to ting som kicket inn når budrunden var i gang, både konkurranseinstinktet men også et genuint ønske om at flere unge må få oppleve gleden ved seiling. Tusen takk til alle som la inn bud og som heier på Vindskift, dere er alle velkomne som frivillige skippere! Sammen kan vi får til mye for seilsporten hos de som ikke tidligere har den gode erfaringen.

Tusen takk til Gründig, KNS og alle som bød på auksjonen, sees på brygga!

Skrevet av

Les mer om hva vi gjør