"Mitt beste Vindskift minne" - tilbakemeldinger fra våre frivillige

Hjerterom på havet<3Vi i Vindskift er så glade i våre trofaste frivillige. Vi har derfor tatt en runde med noen av dem og hørt hva deres beste minner fra turene er.

Per Fredrik- Frivillig kaptein på ShoShanaB (Beneteau Oceanis 54)“Det beste var vel den siste turen i år da vi spilte Queen så det hørtes over hele Frognerkilen, og ungdommene sang for full hals!”

Anne Grete- Frivillig seiler og kaptein på Ukrutt (IF) “Mitt beste minne var en seiltur hvor en jente ga uttrykk for at hun var redd da vi kom på vannet. Etter hvert fikk hun være «skipper» og strålte som en sol når hun klarte å styre båten og redselen ble borte-en flott opplevelse som vi delte sammen”

Einar- Frivillig kaptein på Ninette 2 (Gambling 34)“Beste minne, var første gang jeg var med og jeg forsto hva jeg får lov til å være med på, og hva det faktisk gir disse barna!! Ren glede!!”

Martin- Frivillig kaptein på Trimar 2 (Bavaria 42 Match) “Det var den dagen vi hadde 4 jenter ombord som var veldig forskjellige. En var modig og tok roret umiddelbart,en var nysgjerrig og spurte og gravde om alt mulig ombord, en var veldig aktiv og ville bidra med trimming og heising av seil. Mens den fjerde jenta var veldig sjenert og engstelig. Hun satt helt i ro i cockpit da vi dro ut.Men etter litt tid ble hun trygg på omgivelsene. Både båten som gikk på skrå og på oss fremmede ombord. Hun deltok etter hvert mer og mer, og var også med å trimme seil og styre båten. Veldig moro å se de ulike personlighetene, men spesielt gøy å se at en kort aktivitet som dette kan være med på å ufarliggjøre nye situasjoner og åpne opp for det ukjente”

Magnus- Frivillig kaptein“Da jeg hadde med en guttegjeng som lagde en sykt fet rappe sang!”

Nils- Frivillig kaptein på Fiffi (IF) “Å oppleve at barna føler de etter en kort båttur mestrer tauene, mestrer å hale opp og ned seilene, styringen av båten med roret. Selv om det jo tar lenger tid å kunne ta ansvar for seg selv og båten på fjorden er det flott å se når de modig gyver løs på seileoppgavene”

Håvar & Caroline- Frivillig kaptein og Co pilot på xx (Bavaria Match 35)“Den ene turen vi ha vært med på er et minne som inspirerer til å fortsatt være med. Herlig å se hvordan fokuset blant deltakerne varierer fra kontemplasjon til aktiv deltakelse i seilingen”.

Nina- Frivillig seiler “Mitt beste minne er når vi seilte inn etter en herlig runde på sjøen og skipper satte på musikk og vi sang og danset på vei inn.  Nr to minne er når de unge får stå ved roret og det lyser stjerner fra øynene deres”

Inger Johanne- Frivillig seiler og co pilot på Ninette 2“Jeg bærer samtlige turer med meg, og det er vanskelig å finne ett eneste minne, snarere vil jeg heller si at de ungdommene vi har hatt med oss ut har vist med øyne, kroppsspråk og deltakelse at dette har gitt dem noe positivt – da har vi lykkes med det vi ønsket”

Skrevet av
Vindskift

Les mer om hva vi gjør