Tilbakemeldinger fra våre nye samarbeidspartnere i 2020

Vindskift syns jo selvsagt at seiling og alt som har med vannaktiviteter er noe av det beste som finnes. Vi har derfor forhørt oss litt med noen av organisasjonene som har vært med oss ut på tur og hørt hva de syns om aktivitetene til Vindskift<3 Attia - Simof (Samhold i mangfold og frivillighetsarbeid)

“Vi følte oss velkommen og deltakerne var godt ivaretatt av de flinke instruktørene i Vindskift. Vi har et stort ønske om å fortsette dette gode samarbeidet og gi flere barn og unge, spesielt tilknyttet Groruddalen, denne unike muligheten til å lære å seile”“Vårt beste minne med Vindskift er at flere barn og unge som deltok i seilkurset og sommerleiren meldte ifra om at deres redsel for å sitte i en båt og falle i vannet, ble borte etter noen turer og noen dupp”

Tuva - Frigo (Friluftssenteret i Gamle Oslo)“Å få lov til å være med på tur med seilbåter gir ikke bare en opplevelse i seg selv, men det genererer også mestring, tilhørighet og glede som barna tar med seg utover de par timene vi er på tur”“Beste minne er fra en nydelig kveldstur med Vindskift på sensommeren. Det var første kveld med gruppeaktivitet, og vi var så heldige å få være med Vindskift på seiltur rundt i Oslofjorden. Barna som var med storkoste seg, og fikk til stor glede lov å både dra seil og styre båten. Dette var en fantastisk kveld som ble tatt opp som en av de beste gruppe aktivitetene gjennom skoleåret”

Paulina - Mir (Multikulturelt Initiativ- og Ressursnettverk)“Vindskift har gitt oss mulighet til å prøve ut vannaktivitet og vist at SUP er mestringsbyggende og artig”“Det var veldig fint å prøve ut noe som våre ungdommer ikke har gjort før. Etter den turen vi hadde med dere har vi også leid Sup på Sørenga” Aden - Sakeena

" Vindskift har gitt ungdommene fra bydelen vår muligheten til å komme seg ut på tur og oppleve den fine naturen vi har i Oslo"

"Et fantastisk tilbud og fint å se så mange frivillige kapteiner som gir av sin tid til å skape et tilbud for barn og ung"

Skrevet av
Vindskift

Les mer om hva vi gjør