Tusen takk for en nydelig vår og forsommer 2022

Kjære alle vindskiftvenner, 

Tusen takk for en nydelig vår og forsommer! I år begynte turene ekstra tidlig, og allerede den siste torsdagen i april var det 27 ivrige deltakere som kickstartet sesongen med å heise seil på fjorden. 

Vi merker at entusiasmen er på topp, og at livet er tilbake! Seilgleden har vært til å ta og føle på blant deltakere, skippere og frivillige og det er ufattelig gøy å få være med på. 

Her i Oslo har vi hatt 8 nydelige torsdags - og lørdagsturer med til sammen 158 deltakere, skippere og frivillige. Vi har hørt rykter om mange nyopprettede sparebøsser for ny båt og flere har deltatt både to og tre ganger. For en glede! 

I tillegg har 9 seilforeninger over hele landet vært med på Seilernes inkluderingsdager 2022 som fant sted i mai. Det er fantastisk å se at Vindskift vokser og at flere ungdommer får muligheten til å være med ut på sjøen. Tusen tusen takk til de frivillige som gjør dette mulig! 

I Sarpsborg jobber Mikael for å spre seilglede blant Østfoldungdommen. Han har organisert turer i all slags vær og vist at seiling er moro og spennende med trygge og flinke frivillige ombord! 

Vindskifts inkluderende ånd har blåst helt til Danmark, og i juni ble sesongens første Vindskifttur organisert sammen med Sejlerne fra Oure og Red Barnet Ungdom Aarhus, og flere turer i Oure. Det ryktes om tipp topp stemning og at nye turer til høsten står på planen. Hurra! 

 

I vinter ble Vindskift håndplukket til å delta på akseleratorprogrammet Impact Startup. Vi er stolte over å få ta del i programmet og å kjenne at de har troen på oss! Gjennom programmet får vi blant annet oppfølging fra en forretningsutvikler som kommer med råd og gode forslag som skal gi oss litt ekstra vind i seilene. Det er mye spennende som er i gjære og vi gleder oss til å dele nyhetene med dere etter hvert!  

Vi er heldige som har et godt samarbeid med KNS. I sommer har vi 10 deltakere som har fått sponset plasser på KNS’ seilkurs, og de inviterte raust til åpen dag på Sukkerbiten 6 juni hvor alle Vindskiftvenner fikk delta på seiling, ribkjøring og SUP. I tillegg får vi bruke alle KNS’ fasiliteter, de bistår oss med markedsføring og på Bygdøy har vi fått en egen kontainer til oppbevaring av seiltøy og vester. Tusen tusen takk KNS!  

9 deltakere har også fått muligheten til å gå på sponsede seilsommerkurs hos Oslo Seilforening. Heldige er de!   

Planer for høsten

8 nye turer er planlagt etter sommeren i Oslo, og 7 turer er planlagt i Østfold m.m. Vi gleder oss masse! Denne linken er for skippere og frivillige som vil melde seg på til Oslo-turene :)  

Dato for høstens kickdown er 27 oktober. Hold av datoen! Det er en hyggelig anledning for å mimre over sesongens høydepunkter og for å glede seg til nye høyder i fremtiden. 

Skrevet av

Les mer om hva vi gjør