Vind, regn, sol og glede - Vi oppsummerer vårsesongen 2019!

Da var sommerferien endelig her, og Vindskift hadde sin siste seiltur for vårsesongen forrige torsdag. Vårsesongen har vært fullt av flotte frivillige, nye og gamle båter og masse masse herlige deltakere fra organisasjoner som Dragen fritidsklubb, Pøbelprosjektet, Fakkeltoget, Opplyst ungdom og Familiens Hus Grünerløkka + +.

Værmessig har det vært noe mer skiftende enn tidligere sesonger, men vi har virkelig sett verdien av flott seilutstyr som er donert av frivillige og Wolfpack raceteam med Thomas Nilsson i spissen. Det finnes heldigvis ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Med gode nye vester og fint seiltøy har vi vært ute på fjorden, faktisk mer enn mange andre seilere i mai og juni måned. Vindskift har derfor hatt mange gode opplevelser, der vi har kjent på regn, vind og det som mange kjenner som den gode “vanlige” norske seilopplevelsen.Vi har også følt på gode krefter og goodwill fra mange denne vårsesongen. Frivillige har stilt opp på mange ulike måter, og vi kan bare ramse opp et par ting som livredningskurs, underholdning på Kick-Off, følgebåter, kamerateam, jordbær og varm te til deltakere på tur. Listen er lang, og det er gøy å se hvordan folk finner på mange måter å bidra og engasjere seg.

Fun facts fra vårsesongen:

  1. Vi har hatt i gjennomsnitt 7 frivillige båter med kaptein per tur gjennom hele vårsesongen.
  2. Vi har hatt over 15 nye medlemmer som har bidratt på opptil 2 turer hver.
  3. Vi har hatt med 137 deltakere på tur ut i vårsesongen.
  4. Vi måtte avlyse en tur pga fare for torden, regn, tornado, lyn og farlige vindkast. Det har bare skjedd en gang før at vi har måttet avlyse på grunn av  dårlig vær på de fire årene vi har holdt på.
  5. Vi har arrangert Norges første nasjonale inkluderingsdag.
  6. Fire av 6 fun facts over er ny rekord for Vindskift.

Takk til alle sammen som har vært med og engasjert seg. Vi gleder oss til høstsesongen.God sommer fra Hedda, Hedda S, Ida og Susanne

Skrevet av

Les mer om hva vi gjør