Vindskift og Frigo

Vindskift sin tur med Frigo 10.09.2020 ga påfyll til alle oss som lenge har følt på at pandemien har satt begrensninger for organisasjonen.Vindskift har hittil hatt med seg ungdom ut på SUP- turer denne høstsesongen. Det har vært supre turer, men vi har merket at vi har savnet stemningen med frivillige kapteiner og de frivillige. Vi hadde lyst til å begynne å seile igjen.

Vindskift serverer ikke pastapesto denne sesongen på grunn av smittevernshensyn, men vi i Vindskift varmet opp før seilturen med å spise vår egen pastapesto-rett. Savnet etter retten hadde begynt å bli for stort.Det var deilig å se de frivilliges kjente ansikter igjen på brygga og å oppleve den gode stemningen som skapes når man kommer sammen for å gjøre frivillig arbeid.Det var en flott tur med sol, bris og god stemning på havet.Vi hadde med oss 7 ungdom og tre båter. Skipperne våre var Andreas Parr Bjørnsund, Einar Slottan og Petter Mowinckel, sist nevnte tok turen helt fra Asker. Den frivillige var Nina Skui.

Barna som var med sa at de hadde hatt en helt fantastisk tur og var enige om at de gjerne ville være med igjen.Vi gleder oss til flere turer og til at vi kan skape flere gode minner.

Skrevet av
Vindskift

Les mer om hva vi gjør