Vindskift vårsesong 2020 - en tid vi aldri vil glemme.

Vindskift har, som resten har verden, blitt påvirket av de uvanlige omstendighetene vi har befunnet oss i. Seilsporten ble satt på en pause i begynnelsen av sesongen og det var uklart om vi kunne gjennomføre turer i det hele tatt i 2020.

Heldigvis har Vindskift med hjelp av KNS og NSF fått mulighet til å drive med vannaktiviteter for barn og ungdom på Bygdøy Sjøbad. Her har vi hatt Stand Up padling på agendaen og tatt med oss blant annet organisasjonen JOY på arrangementet. Dette har vært veldig hyggelige og morsomme turer.

Vindskift har i tillegg laget et alternativt digitalt pedagogisk opplegg som vi gleder oss til å ta i bruk ved flere anledninger. I første omgang har vi lagt ut en video som viser hvordan man lager knuter og laget en sommerkonkurranse "knute på tråden" hvor vi håper at flest mulig deltar. Denne finner du på nettsiden vår.

Vi fryktet at vi ikke kunne få gjennomført noen seilturer denne sesongen, men ettersom smittevernreglene åpnet opp kunne vi endelig kjøre turer. Vi hadde til sammen 3 flotte seilturer i strålende solskinn med flotte deltagere og frivillige. Vi rundet av sesongen med å ta med oss Agenda X, som er ungdomsgruppen til antirasistisk ungdom ut på tur.

Vi har lært masse av denne perioden og prøver å tenke litt som kineserne hvor det sies at ordet "krise" også kan bety "mulighet".Vi gleder oss masse til oppstart i august hvor vi ser frem til gode, trygge og regelmessige turer. Ønsker dere alle en super sommer fylt med sol, varme og vind i ansiktet.<3 Hjerterom på havet ut <3Hilsen Vindskift-jentene <3.

Skrevet av

Les mer om hva vi gjør